El Dojo Muratore plora la mort d’en Robert Muratore

El passat dimarts 24 els judoques del Dojo Muratore es varen assabentar de la trista noticia de la mort del mestre Robert Muratore a l’edat de 92 anys, a França, lloc a on residia des de la seva jubilació.

El Dojo Muratore es diu així en honor a aquest gran mestre, qui va ser l’introductor del judo a les Illes Balears i posteriorment a Manacor i comarca, a més de mestre directe d’en Ponç Gelabert.

Tots els judokes del dojo li devem molt a aquest mestre, molts no l’han conegut en persona, d’altres sí, però aquest mestre no només va ensenyar, va inculcar tota una sèrie de valors que els han ajudat durant la seva vida i s’han anat transmetent de generació en generació al dojo.

Molts son i seran els judokes que escoltaran històries i anècdotes d’aquest mestre de rialla permanent, qui va iniciar un camí que va continuar el seu estimat alumne Ponç Gelabert i que segueix marcant la vida de moltes persones.

Cal destacar l’emocionant darrera visita d’en Robert al club a l’octubre del 2012, a on el tatami es va omplir de bat a bat per veure en persona a qui tant n’havien sentit a parlar.

Tots els alumnes del Dojo li envien molta pau i felicitat allà on descansi!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: