El Dojo Muratore prepara a fons els propers trofeus de Katas

Els judoques del Dojo continuen entrenant a fons per preparar-se molt bé per les properes competicions de katas d’aquest 2019.

Concretament aquest passat diumenge dia 20 varen fer un entrenament tres parelles competidores: Inès Morell i Marise Jara, Joana Ma Puigserver i Llorenç Gayà, Dani Domínguez i Toni Sureda. Dues parelles mes no pogueren assistir a l’entrenament: la de na  Cati Sureda i en Toni Mates, i la de n’Antonia Ma Sureda i en Lluis Llodrà.
La primera cita important a on podran superar-se i autoevaluar-se aquests judoques serà l’Open de Madrid el proper 2 de febrer, seguidament vendrà l’Open de Brussel·les a finals del mateix mes. Durant el mes de març el Campionat de Balears, a l’abril el d’Espanya i al juliol el d’Europa.
Cal destacar que aquests darrers anys han estat molt bons els resultats tant a nivell nacional com europeu, obtenint medalles en ambdós nivells, que els han permès mantenir-se durant aquests quatre anys darrers dins la selecció nacional de Judo Katas a les parelles de na Joana Ma Puigserver i en Llorenç Gayà, i d’en Dani Domínguez i en Toni Sureda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.