El Dojo Muratore preparat pel Campionat d’Espanya de katas

El proper divendres 7 d´Abril, cinc judoques del Dojo Muratore es desplaçaran a la comunitat autònoma de Castilla-la Mancha, concretament a Guadalajara, per participar al Campionat d´Espanya de katas.

El jutge i mestre nacional: Guillem Puigserver serà el delegat de tot l’equip Balear, a més d’anar com a jutge convocat per la comissió espanyola de Katas. Els altres quatre son les dues parelles següents:

  • Una parella esta formada per dos Mestres Nacionals : Joana Maria Puigserver i Llorenç Gayà, que realitzaràn la Kodokan Goshin Jitsu, un exercici de defensa personal moderna amb la qual l’any passat varen aconseguir el seu millor resultat: dues medalles de bronze al Campionat d’Europa, una a la seva categoria d’edat i una altra a la final open.
  • L’altra parella està formada pel mestre nacional, Dani Domínguez, i el monitor Toni Sureda. Aquesta parella serà la primera vegada que competiràn junts en Katas (tècnica) però en anys anteriors ja han participat amb altres companys i han aconseguit pujar al pòdium nacional i europeu. Cal destacar que en Toni va ser campió de Balears a la competició tradicional (lluita dret i terra) en 6 ocasions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.