El Dojo Muratore preparat pel Campionat d’Europa 

El Dojo Muratore tendrà un any més representació al Campionat d’Europa de Katas a Koper-Slovenia els propers 19 i 20 de Maig.

Els protagonistes que s’han guanyat la plaça són dos dels cinc mestres nacionals del dojo: Juana Ma. Puigserver cinturó Blanc -Vermell 6è Dan i Llorenç Gayà Cinto Negre 4ºDan .

Aquest any serà la quarta vegada consecutiva que podran assistir i han duit una trajectoria espectacular:

  • El primer any, el 2015 a Bèlgica, varen participar sense arribar a pujar al pòdium, juntament amb l’altre parella del club Daniel Domínguez i Miquel Vanrell qui varen aconseguir el Bronze a la categoria de Judo-Show.
  • El segon any, 2016 varen aconseguir la medalla de Bronze a la seva categoria d’edat.
  • I el tercer any 2017 varen aconseguir 2 medalles de Bronze, una a la seva categoria d’edat que els donava la plaça per poder participar a la final open (els tres finalistes de cada categoria) i a aquesta gran final varen aconseguir la medalla de Bronze quedant just darrera de judokes medallistes de nivell mundial.

Aquest any 2018, tota la familia del Dojo, els desitja moltíssima sort i moltíssima energia que els hi ajudi a superar-se i sortir amb moltes ganes per afrontar aquest gran repte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: