El Dojo Muratore, preparat pel nou curs 2018-19

El Dojo Muratore ja està preparat per iniciar un nou curs escolar, amb moltíssimes ganes i molta energia per continuar aportant el seu granet d’arena a l’educacio física, mental, emocional i amb valors a tots aquells nins i nines, joves i adults que optin per continuar o iniciari-se al judo del dojo. Després d’un estiu amb vacances i activitats molt diverses, entre les més destacades: entrenaments i exàmens amb el resultat de sis  nous cinturons negres i un nou cinturó negre 6è dan o blanc-vermell del mestre Dani Domínguez, després d´una trobada de judoques veterans amb un gran sopar de germanor, d’un campament a la comuna de Lloret, d’entrenar amb mestres de galicia… i moltes mes activitat.

El nou curs dona el sus i amb ell les classes pels nins i nines a partir de 3 anys que començaran al Dojo Muratore (plaça Sant Jaume, 9) el proper dimarts dia 18 de setembre i seran tots els dimarts i dijous de 17:45h a 18:45h. Pels joves i adults seran dimarts, dijous i divendres de 20h a  21:15h.. Serà a partir de l’octubre quan es sumaran tambe els horaris de 16:30h a 17:30 de dimarts,dimecres, dijous i divendres al dojo, i a les classes a les escoles de La Salle, Sant Francesc, lES de Porto Cristo, a l’escola de Son Macià i a Costitx.

Si us animau a provar, teniu dues classes totalment gratuites!!, i si necessitau mes informació al 605315169 ( Dani Domínguez).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: