El Dojo Muratore preparat per celebrar el XII Trofeu DI

El Dojo Muratore ja esta preparat per celebrar el XII TROFEU “DI, EL PETIT JUDOKA” la cita serà el proper Diumenge 28 de Maig a les 10h al poliesportiu Miquel Angel Nadal .

Aquest Trofeu esta destinat als judoques més petits del Club, judoques d´entre 3 a 15 anys , que faràn gaudir a tot el públic present amb demostracions de judo per part dels mes petitets i demostracions de combat a mode de lliguetes pels mes grans.

Prop de 200 judoques del Dojo ,venguts de gairebé totes les escoles de Manacor i del Club (plaça Sant Jaume ), Porto Cristo, Porreres, Inca, Son Macià i Costitx prendran part a aquesta trobada que esta dedicada a en Di, un judoka del Club a qui volen mantenir present i que tots el puguin conèixer i recordar pels seus valors com a judoka .

Aquest Trofeu es pot dur a terme gràcies a tota l´ajuda del judoques més grans del Club i al patrocini de : L´Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro, i a la colaboració de Fruites Pomar, Neo-Rural, Dones d´es Dojo i Factoria Muntaner.

Esta tothom convidat a anar i gaudir de molt bon judo !!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.