El Dojo Muratore, preparat per celebrar el XIV Trofeu Di

El Dojo Muratore ja està preparat per celebrar el XIV TROFEU “DI, EL PETIT JUDOKA”, la cita serà el​ proper Diumenge 2 de Juny a les 10 h al poliesportiu Miquel Àngel Nadal.

Aquest trofeu esta destinat als judoques més petits del Dojo, judoques d’entre 3 a 15 anys, que faràn gaudir a tot el públic present amb demostracions de judo per part dels mes petitets i​ demostracions de combat a mode de lliguetes pels mes grans.

Prop de 200 judoques del Club, venguts de gairebé totes les escoles de Manacor i del Dojo (plaça Sant Jaume), Porto Cristo, Porreres, Inca, Son Macià, Santanyi i Costitx, prendran part a aquesta trobada que està dedicada a en Di, un judoka del club a qui volen mantenir present i que tots el puguin coneixer i​ recordar pels seus valors com a judoka.

Aquest Trofeu es pot dur a terme gràcies a tota l´ajuda del judoques més grans del Club i al patrocini de :​ L’Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro i a la colaboració de Fruites Pomar,Sonsonia centre auditiu, Spaguetti ,Ines Morell Fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d’es Dojo i Faqtoria Muntaner.

Esta tothom convidat a anar​ i gaudir de molt bon judo!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: