El Dojo Muratore present a la diada de Calvià

El passat dissabte dia 2 de Desembre ,una quinzena de judoques del Dojo Muratore es varen desplaçar a Calvià per participar a les activitats organitzades pel matí i el capvespre per la Federació Balear de Judo.

El matí va començar amb el Festival de Nadal per a judoques d´edats compreses entre els 3 i 16 anys, dividits en dos torns i en quatre estacions a mode de circuit allà on els nins practicaven judo dret, judo terra (lluita de genolls), Aikido i Kendo.

Vuit varen ser els judoques del dojo que varen participar acompanyats del mestre Llorenç Gayà: Adrià Barceló, Alfons Segura, Jose A.Reyes, Josep Perez, Raul Casasnova, Javier Rodriguez, Adriana i Juan J. Pulido.

El capvespre va tocar al torn al 2n control escolar (categories infantil i cadet), competició puntuable pel campionat de Mallorca a on varen participar Biel Mascaró, Teresa Joaquin i Xabi Pozo competint i superant-se a ells mateixos, guanyant sempre experiències que els faran millorar com a judoques i com a persones, independentment del resultat final.

Cal destacar la presència de l’àrbitre nacional del dojo Toni Sureda arbitrant, ja que sense ell no podrien participar els competidors del club, i l’ajuda i col·laboració dels judoques: Jeremy Herard i Maria del Mar Sagrera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.