El Dojo Muratore present a la diada de judo de Lloseta

El passat dissabte 25 va ser un dia carregat de judo a Lloseta, a on els judoques del Dojo Muratore varen participar per continuar sumant experiències que els fan millorar com a judokes i com a persones.
Durant aquest dia es varen disputar diversos trofeus de competició per a moltes categories a on els següents judokes del dojo hi varen participar: Dani Mascaró, que es va proclamar campió a la categoria sub 11 guanyant tots els combats; Arnau Monzó i Enric Febrer, guanyant uns i perdent d’altres, varen superar la pressió del seu primer campionat oficial quedant tercers finalment.

A la categoria sub 15 varen participar tres judokes del dojo: Josep Pérez i Martí Gallardo, que es varen esforçar de valent però no varen aconseguir pujar a pòdium, i en Mika Eichler que va aconseguir la Plata.

A la categoria sub 18 : dos tercers llocs merescudíssims per en Tomeu Mora i en Diego Mascaró i una medalla d’Or per en Sergi Bueno, qui es prepara a fons per poder tornar a competir al Campionat d’Espanya i superar els resultats de l’any passat .

Cal destacar que tots aquests judokes varen poder participar per l’ajuda dels àrbitres del club: Yuseff Chaibb, Toni Sureda, la jutge oficial Marise Jara i al seu mestre: Llorenç Gayà.

Enhorabona a tots els participants!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: