El Dojo Muratore present al 1r Shin Gui Tai i a la Gala de defensa personal

El passat matí del dissabte 23 de novembre, onze judokes del Dojo Muratore acompanyats del seu mestre Dani Domínguez es varen desplaçar fins a Felanitx per participar al 1r Shin-Gui-Tai  (entrenament especial de ment-tecnica-cos) de la temporada amb els seus companys de la Sala de Judo Felanitx i del Judo Club Palma.

Aquest entrenament especial va ser dividit en dos torns i dirigit pel mestres de Felanitx : Toni Obrador i Pedro Marcos, ajudats pels mestres Pep Estelrich de Palma i Dani Domínguez de Manacor.

El primer torn va ser pels judoques de 8 a 12 anys que varen gaudir d’un Judo completíssim, realitzant kata, tècniques de dret i terra, defensa personal, randori, ukemis… i tot el que engloba el Judo, d’una forma molt divertida i educativa .

En segon lloc va tocar als infantils, cadets i juniors (judokes a partir de 12 anys i fins als 19), els quals varen realitzar un entrenament de judo recreatiu i de competició molt complet i divertit.

Els participants del Dojo varen ser: M. del Mar Timoner, Sergi Barceló,Tomeu i Miquel Bauçà, Miquel A. Almodovar, Francesc Adrover, Soufian Bomojamel, Bilal Bercaui, Marti i Josep Gallardo.

Cal destacar, que aquest mateix cap de setmana dos mestres del Dojo varen assistir  la Gala de Defensa Personal de la Federació Balear de judo, a on  Javi Reche i Llorenç Gayà varen rebre la titulació de monitor i cinturó negre 2n dan, i de entrenador nacional i 3r dan respectivament després de que l’any passat aconseguiren passar les proves corresponents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: