El Dojo Muratore present al 2n Control Escola i Festival de Nadal de Calvià

El passat cap de setmana, del 14 i 15 de desembre, va tornar a ser un cap de setmana intens pels judokes del dojo al poliesportiu de Calvià.

La primera activitat va començar dissabte capvespre amb el 2n control escolar de la temporada (competició puntuable pel campionat de Mallorca i Balears) amb molts bons resultats pels 5 competidors del dojo, després d´esforçar-se al màxim per a superar-se: 3 medalles de Plata aconseguides per en Marti Gallardo, Josep Pérez i Biel Mascaró i 2 d’Or per en Segi Bueno i Mika eischler!.
La segona activitat va ser diumenge, on prop d’una trentena de judokes del dojo varen participar al Festival de Nadal de la Federació Balear de Judo organitzat en dos torns d’entrada segons l’edat. A l’organització i realització d’aquest festival varen participar els mestres del dojo: Llorenç Gayà i Javi Reche.
Cal destacar que tots els judokes assistents al festival varen gaudir moltíssim de l’espectacle d’en “Joanet Recicles i en Tomeu Granera” que son en Guillem Sansó i el mestre també del dojo : Dani Domínguez. Un espectacle mediambiental molt lúdic i educatiu que el realitzen per escoles i tot tipus de festes, per conscienciar a tothom que els bons valors són molt divertits i necessaris.
Enhorabona a tots els judokes assistents i mestres per la vostra dedicació !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: