El Dojo Muratore present al Campionat de Balears Escolar

Per a molts és el Campionat més important de la Federació Balear, és el Campionat que reuneix els millors competidors en edat escolar de les quatre illes. El Campionat es va celebrar el dia 2 d’abril al Pavelló Municipal de Maó. De Mallorca es desplaçava una delegació de 40 esportistes, quatre delegats i quatre àrbitres.

El Club Dojo Muratore va aportar l’àrbitre Nacional Toni Sureda, un dels pocs àrbitres nacionals que té la Federació Autonómica i el més jove de totes les Balears.
Els esportistes del Club que es varen classificar per poder representar a Mallorca a la fase final foren els esportistes de la categoria cadet de -73 kg i de -81 kg. Els dos es varen classificar com a primers de Mallorca. A la categoria -73kg en Guillem Enric Duran havia de disputar una lliga de 5 participants (dos de Menorca, dos de Mallorca i un d’Eivissa). Els dos representants de Menorca van quedar 1r i 2n. Els altres tres participants varen empatar i varen haver de fer un segon combat de desempat. En Guillem Enric va guanyar un combat i en va perdre un altre i per tant va aconseguir el 4t lloc. El representant de Felanitx va aconseguir el 3r lloc.
L’altre esportista classificat era en Sergi Bueno, que es va classificar com a Campió de Mallorca. Ell tenia una lliga de quatre (un de Menorca, dos de Mallorca i un d’Eivissa). En Sergi va guanyar tots els combats per la màxima puntuació, Ippon. Amb aquest resultat es classifica per poder representar a Balears en el Campionat d’Espanya que es celebrarà el 30 d’abril a Pamplona. A més guanya la participació becada per al “Stage” de setmana santa a Formentera.

Enhorabona a tots i a seguir millorant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: