El Dojo Muratore present al Campionat d’Espanya de Judo Absolut

El passat cap de setmana del 5 i el 6 de desembre es va disputar a Madrid el campionat d’Espanya de judo. Durant el cap de setmana es va disputar el Campionat de shiai (combat) i kates (formes tradicionals). El Club Dojo Muratore ha aconseguit ser l’únic club de Balears que ha tingut participació als dos campionats. El competidor Biel Galmés disputava els combats el dissabte dia 5 a la categoria de menys 60 kg i la parella formada per na Joana Maria Puigserver i en Llorenç Gayà participaven a la kata Goshin Jutsu, el diumenge dia 6.

Aquest any es va disputar amb grup bombolla i complint amb les mesures de seguretat marcades per sanitat. Abans de partir i a l’arribada, tots els participants havien de superar els respectius tests d’antígens.

El dissabte un total de 253 participants es disputaven el campionat a les 14 categories entre les categories masculines i femenines. Cal remarcar que hi havia una participació diferent a cada una de les categories: a la categoria d’en Biel eren 25 participants. En Biel va perdre el primer combat després d’un combat disputat i amb alternatives per ambdós costats, va perdre per Waza Ari i immobilització. Cal remarcar el fet de que feia més de 15 anys que el club no tenia representació a aquesta fase final.

El diumenge va ser el torn per la parella de kates per part de na Joana Maria Puigserver i en Llorenç Gayà. Els dos varen sortir molt contents del seu kata i varen quedar en segona posició, tan sols per darrera de l’actual subcampiona del Món. Hem de remarcar que el Dojo també va tenir representació amb els jutges, ja que teníem en Ponç Gelabert i en Guiem Puigserver, els dos únics jutges internacionals de kates que té la Federació Balear de Kates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: