El Dojo Muratore puja a pòdium al campionat d’Espanya per tercer any consecutiu

El passat dissabte 1 d´Abril es va celebrar a Olivenza (Badajoz) el Campionat d´Espanya de Katas a on el Dojo Muratore va pujar a pòdium per tercer any consecutiu. Tres parelles del Club,el mestre i delegat de l´expedició Guillem Puigserver , el mestre i únic jutge nacional de Katas convocat de les Balears : Ponç Gelabert, i per i una parella de judoques de la Sala de judo Felanitx varen fomar tota l´expedició representant de Balears a aquest campionat.

La primera parella va ser la formada per Nicolau Vidal i Toni Mates a la categoria de Kime-No-Kata, aquesta es la primera vegada que participen i estan molt contents del seu exercici i de l´experiencia viscuda.

La segona, formada pels mestres: Dani Domínguez i Miquel Vanrell , a la categoria de Katame-No-Kata, els quals varen aconseguir el bronze realitzant un exercici fantàstic quels deixa a les portes del campionat d´europa per tan sols 5 punts de diferència amb els segons clasificats que ocuparàn la segona i darrera plaça per l´europeu a la seva categoria d´edat.

La tercera, formada per Joana Mª Puigserver i Llorenç Gayà , a la categoria de Kodokan-Goshin-Jutsu, també varen aconseguir el bronze que a ells si, els podrà obrir les portes per poder participar per tercer any concecutiu al campionat d´europa on l´any passat aconseguiren la medalla de bronze .

Cal destacar la gran dificultat d´aquest campionat d´Espanya i el gran mèrit d’aconseguir pujar al pòdium ja que el nivell tècnic dels participants es altïssim, entre ells es troben campions, subcampions i bronzes europeus, subcampions i bronzes del mundial .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.