El Dojo Muratore, quart classificat a la competició internacional de Kates

El dia 27 de març es reprenia la competició a nivell internacional de kates i el Dojo Muratore hi fou present gràcies a la parella formada per na Joana Puigserver i en Llorenç Gayà, que participen en la modalitat de Kodokan Goshin Jitsu. Es tracta de la copa d’Europa de Pordenone, que es celebra cada any per aquestes dates a Itàlia, i aquest any es durà a terme de manera online. La parella va quedar al 4t lloc, una classificació amb la que estan satisfets i amb ganes de poder seguir entrenant i competint.
Els jutges internacionals de katdes, entre ells Ponç Gelabert i Guillem Puigserver, han fet diverses videoconferències per poder polir el sistema de puntuació que es durà a terme a aquesta competició, de manera que sigui el més semblant a la competició que ha estat fins ara. Els competidors havien d’enviar un vídeo, amb unes característiques específiques, a on hi havia d’aparèixer el tatami (d’unes mesures específiques) i un codi que els hi va facilitar l’organització al moment de la inscripció.

Els nostres judokes varen poder realitzar la seva kata al pavelló de Porto Cristo. Volem agrair a l’ajuntament de Manacor per les facilitats donades i a l’equip de voleibol per les molèsties que els hi poguérem causar.

El matí de dia 27 es retransmeté i els jutges puntuaren en directe. Entre aquests jutges es trobava el mestre del Dojo Muratore, Ponç Gelabert. Estem molt contents d’aquestes passes cap a la competició un altre cop, es una bona passa perquè les competicions a nivell nacional i internacional es puguin seguir duent a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: