El Dojo Muratore realitza uns tallers-demostració de judo pels alumnes dels col·legis Jaume Vidal i Són Macià

La setmana pasada, els mestres nacionals de judo del Dojo Muratore: Llorenç Gayà (cinturó negre 4t Dan), i Dani Domínguez (5è Dan) visitaren les escoles de Son Macià i Jaume Vidal respectivament, per realitzar uns tallers-demostració de judo pel programa Suma’t de la Direcció Insular d’Esports.

En Llorenç va ser el primer en impartir els tallers als cursos de 1er, 2on, 3er i 4rt de primaria a l’escola de Son Macià. Després li va tocar el torn al mestre Dani a l’escola Jaume Vidal i Alcover a gaudir amb els nins de 3er de primaria.

Totsels nins i nines d´ambdues escoles varen disfrutar moltíssim aprenent i/o recordant i millorant els principis bàsics del judo d’una forma molt dinàmica i divertida.

Cal remarcar l’interés i l’ajuda dels mestres d’educació física d’aquestes escoles per donar a conèixer aquest esport.

Son molts els nins i nines de Jaume Vidal que practiquen judo al Dojo de la plaça Sant Jaume de Manacor on poden triar l’horari de dimarts a divendres que millor els vagi; i els nins/es de Son Macià a la seva escola tots els dimarts de 16 h a 17:30 h ,superant-se dia a dia tècnicament, mentalment i físicament.

Cal destacar que al Dojo s’hi poden inscriure a les classes de judo en qualsevol moment de l’any i que hi ha molts nins/es que després de gaudir a aquets tallers decideixen iniciar o reprendre aquest camí cap a la flexibilitat, autoconfiança, autocontrol, respecte, coratge… i molts valors més que inclouen, dins de les seves classes, els metres del Dojo Muratore .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: