El Dojo Muratore reb la visita dels alumnes de Sant Francesc

Els passats dimarts 12 i 19 de Febrer, el Dojo Muratore va rebrer la visita dels alumnes de Primer d’Eso de l’escola de​ Sant Francesc d’Assis per poder disfrutar de dues classes de judo del dojo i així gaudir i experimentar d’un esport de lluita molt complet, divertit i educatiu.

Les classes varen ser dirigides pel mestre del club Dani Domínguez, qui aquest curs escolar farà 21 anys que va començar a impartir classes de judo com a activitat extraescolar a l’escola de Sanr Francesc i que continua com a una activitat molt arrelada i amb molts de participants​ a l’escola i d’on han surgit cinturons negres, campions de Balears… grans judoques i grans​ persones .

Els escolars de secundària varen sentir el judo com a defensa personal, com a esport olímpic, com a mètode per millorar​ l’autocontrol, l’autosuperació, l’amistat, el respecte i molt més.

Cal destacar l’ajuda i iniciativa del director i mestre d´educació física Joan Femenies, per motivar als seus alumnes a​ conèixer aquest​ gran​ esport carregat de valors que els pot ajudar al seu creixement físic, mental i​ emocional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: