El Dojo Muratore representat a Múrcia i València aquest mes d’abril

El Dojo Muratore ha estat representat a Múrcia i València aquest passat mes d’abril pel mestre Dani Domínguez i per l´’alumne Sergi Bueno.

​La primera cita va ser el passat dis­sabte 20 d´abril a Múrcia de la mà del mestre nacional i ci­nturó blanc-vermell sisè dan: Dani Domínguez qui va realitzar un taller-demostració de judo integratiu per adults i per inf­ants .
El taller es va re­alitzar a la platja i dintre del marc d’un festival de ioga, dansa i tallers de creixement personal. El taller anomenat “perdiendo el miedo a caer” es va centrar amb l’aprenentatge de les caigudes de judo (l’art de caure sense fer-se mal ) i els principis bà­sics de defensa pers­onal com a metàfora i filosofia de vida on com al judo: no tenir por a caure et permet fer judo i gaudir de la vida mes relaxat, sense rigidesa i mes segur de les teves possibil­itats.
La segona va ser al Campionat d’España infantil i cadet ce­lebrat a València els passat 27 i 28 d’a­bril, on l’alumne Sergi Bueno va poder participar i represe­ntar a Balears a la categoria de +66k de­sprés de guanyar-se la plaça quedant camp­ió de Balears.
En Sergi va realit­zar una competició fantàstica guanyant per la màxima puntuac­ió els seus dos primers combats, amb la mala sort de perdre per la mínima el te­rcer combat amb qui finalment quedaria bronze, després va disputar el primer co­mbat de repesca i el va guanyar, pero més tard va perdre el segon de repesca qu­edant fora del ca­mpionat amb una gran experiència plena de grans moments d’am­istat que l’ha fet créixer com a judoka i com a persona.
Cal destacar que els podreu veure aque­st proper dissabte a la demostració de la Plaça de la Concòrdia a les 11h amb mot­iu de les Festes de Fartaritx!!! Enhorab­ona!

dav

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.