El Dojo Muratore suma 2 ors, 1 plata i 2 bronzes al campionat de balears senior

El passat diumenge, set judoques del Dojo Muratore varen participar al Campionat de Balears Senior de Katas (competició de tècnica ) i/o de Shiai ( competició tradicional de combat ) al Poliesportiu Germans Escales de Palma. 

En primer lloc, aconseguint el primer Or, va tocar realitzar la kata “Kodokan Goshin Jutsu “a la parella formada per Joana Ma. Puigserver i Llorenç Gayà, una Kata de defensa personal moderna amb la qual varen aconseguir dues medalles de bronze al passat Campionat d´Europa, una a la seva categoria d’edat i a l’altra a categoria open.

En segon lloc i aconseguint el segon or, va tocar a la nova parella formada per Dani Domínguez i Toni Sureda realitzant la Katame-No-Kata que representa els principis del judo de lluita a terra i amb la qual en Dani amb la seva parella anterior Miquel Vanrell varen aconseguir bronzes als campionats d’España passats i bronzes a un open europeu a Bélgica.

Finalment competint als dos campionats amb el gran esforç i concentració que suposa: Ines Morell i Biel Galmés, que com a parella de Katas varen aconseguir el Bronze amb la Nage-No-Kata.

Competint individualment a la competició de lluita, Inés Morell va aconseguir també el bronze i Biel Galmés, superant tots els combats menys la final, es va proclamar subcampió de les Illes Balears.

Cal destacar la participació del mestre Ponç Gelabert com a Jutge Nacional de katas al campionat de katas .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: