El Dojo Muratore suma 3 ors i 1 plata al campionat de Balears de Judo Katas Senior

El passat diumenge 17, deu judoques del Dojo Muratore varen participar al Campionat de Balears Senior de Katas (competició de tècnica ) al Poliesportiu de Calvià.​

En primer lloc, aconseguint el primer Or, va tocar realitzar la kata “Kodokan Goshin Jutsu “a la parella formada per Joana M. Puigserver i Llorenç Gayà, una Kata de defensa personal moderna amb la qual han acoseguit varies medalles de Bronze als passats Campionats d´Europa. Aquesta mateixa Kata tambe la varen realitzar la nova parella formada per Cati sureda i Toni Mates aconseguint la Plata.

El segon or, va tocar a la parella formada per Dani Domínguez i Toni Sureda realitzant la Katame-No-Kata que representa els principis del Judo de lluita a terra i amb la qual l’any passat varen quedar quarts al Campionat d’Espanya.

El tercer or, va ser per la nova parella formada per Ines Morell i Marise Jara que varen realitzar el Ju-No-Kata, la Kata de la flexibilitat .

Cal destacar la participació dels mestres del Dojo: Ponç Gelabert i Guillem Puigserver com a Jutges Nacionals de katas a aquest Campionat i també remarcar que el passat cap de setmana en Guillem va jutar a la Copa Aragonesa de Katas ,complint així amb aquesta fita tots els requisits per poder jutjar al proper Campionat d’Espanya que es celebrarà a Madrid el proper 7 d’Abril .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: