El Dojo Muratore sumà 5 ors, 3 plates i 1 bronze el passat cap de setmana

El passat cap de setmana del 22 i 23 de febrer el Dojo Muratore va participar al Campionat de Mallorca Infantil i Cadet i al campionat de Balears de katas, obtenint uns fantàstics resultats .

La primera competició va ser dissabte, a on sis judoques del dojo varen poder participar al Campionat de Mallorca després de guanyar-se la plaça participant a tots els controls escolars. Tots ells varen realitzar una fantàstica actuació, guanyant i perdent algun combat i servint-lis de superació i aprenentatge. Finalment Marti Gallardo, Tomeu Mora i Diego Mascaró (va estar mlalt) no varen aconseguir pujar al pòdium, en Josep Pérez va aconseguir el bronze i en Mika Eichler i en Sergi Bueno varen aconseguir la medalla d´or i la plaça per disputar el Campionat de Balears.

El diumenge va ser el torn dels Katas on deu judoques del Dojo Muratore varen participar al Campionat de Balears de Katas (competició de tècnica ) al Poliesportiu de Sineu. 

En primer lloc,aconseguint la plata, va tocar realitzar la Nague-No-kata a la parella d’infantils formada per Josep Pérez i Marti gallardo.

En segon, va tocar a la parella formada per Dani Domínguez i Toni Sureda realitzant la Katame-No-Kata aconseguint la medalla d´Or.

Després va ser el torn de les dues parelles del Dojo que disputaven el Ju-No-Kata: Joan Perello i M. del Mar Timoner (plata) ; Ines Morell i Marise Jara (or).

I finalment el torn de la Kata: Kodokan Goshin Jutsu on la parella formada per Joana Mª Puigserver i Llorenç Gayà varen aconseguir l´or.

Cal destacar la participació dels mestres del Dojo: Ponç Gelabert i Guillem Puigserver com a jutges nacionals de kates a aquest campionat i també remarcar que el proper cap de setmana jutjaran un yrofeu internacional a Bèlgica, a on també competiràn les tres parelles medalles d´or del Campionat de Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: