El Dojo Muratore suma 7 nous cinturons negres de judo

El passat cap de semana 28-29 de juliol, set judoques varen superar les proves exigides per passar de grau a l´examen de la Federeració Balear de Judo a Sineu.

En primer lloc, dissabte horabaixa es va examinar el mestre del dojo: Dani Domínguez, qui va aconseguir el Cinto Blanc-Vermell o el que es el mateix cinturó negre 6è dan realitzant un dels millors examens i convertint-se així amb el judoka mes jove que ha aconseguit aquest alt grau de les Illes Balears.

El mateix dissabte, també es va examinar el judoka Pep Bordal qui a pesar de totes les lesions físiques i sent un gran exemple de sacrifici, va superar i aconseguir el seu cinturó negre 3er dan

En segon lloc, va tocar el torn als altres 5 judoques, el diumenge de matí, a on tots varen mostrar un gran treball tècnic, conseguint en Toni Sureda el seu 4t Dan, n´Ignasi Galmés el seu 2n dan i els cinturons negres  1r dan: Antonia Ma. Sureda, Jeremy Daniel i Toni Perelló.

Cal destacar l’ajuda dels companys d’examen i d’entreaments (Ukes) que han rebut les tècniques dels que s´han examinat (Toris), aquests han estat: Llorenç Gayà, Inés Morey, Toni Perelló, Toni Mates i Joan Sansó. També cal remarcar que dels 6 jutges de diumenge seleccionats per ser tribunal per la federacio, 3 varen ser del Dojo: Ponç Gelabert, Joana Ma. Puigserver i Llorenç Gayà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: