El Dojo Muratore suma dos nous cinturons negres

El passat diumenge 6 de setembre a Sineu, lloc a on es va celebrar l’examen de cinturó negre de la Federació Balear de Judo, dos judokes del Dojo Muratore varen aconseguir pujar de nivell després de passar l’examen amb una molt bona nota.

En primer lloc, na Maria Jose Jara, una super mama judoka que després de retornar al judo i aconseguir el cinturó negre ja farà uns anys, ara ha superat l’examen de cinturó negre 2n dan i a més s’esta preparant de valent per si es pot realitzar el Campionat d´Espanya de Kates a on ja te la plaça aconseguida amb l’or del Campionat de Balears, és tot un exemple de superació per a tots els judokes del club.
El segon protagonista es el mestre Llorenç Gayà, qui va aconseguir el Cinturó Negre 5è dan amb tan sòls 30 anys, convertint-se en un dels mes joves d’Espanya i el mes jove de les Illes Balears. La constància i la seva actitud tranquila son dues de les grans qualitats que fan que aconsegueixi tot el que es proposi… fins i tot la medalla d´or al Campionat d’Europa de Kates.
Cal destacar que tres dels sis jutges convocats per la federació per a aquest examen tan especial, degut a les circumstàncies que vivim actualment i que es va realitzar sense parella i amb totes les mesures de seguretat, eren mestres del Dojo: Ponç Gelabert (cinturó Negre 8è dan), Guillem Puigserver (cinturó negre 7è dan) i Joana M. Puigserver (cinturó negre 6è dan.
Enhorabona a tota la família del dojo per aquest nou èxit i en especial als dos nous cinturons negres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: