El Dojo Muratore suma dues plates al Campionat de Balears a Menorca

El passat divendres 23 de Març, tres judoques del Dojo Muratore es varen desplaçar a Menorca per assistir al Campionat de Balears Infantil i Cadet que es va celebrar el dissabte 24.

Ponç Gelabert va assistir com a delegat de tota l’expedició mallorquina i Toni Sureda  com a àrbitre nacional, ambdós convocats per la Federació Balear de Judo.

El tercer, va ser el judoka Biel Mascaró, que va aconseguir la medalla de plata a la categoria infantil -50kg, guanyant el combat contra l’altre representant de Mallorca i perdent contra el judoka menorquí, a més a més aconseguint el més important que es superar-se a un mateix, gestionant cada vegada millor els nervis, les inseguretats, expectatives…

L’altre medalla de plata es per la judoka Teresa Joaquín qui no va ser necessari que es desplaçàs a Menorca ja que les dues úniques representants de la seva categoria eren Mallorquines i varen realitzar la seva eliminatòria a Mallorca .

Cal destacar l’esforç i dedicació d´aquests dos judokes que han assistit a tos els controls escolars classificatoris de la temporada i a totes les seves classes del seu grup d’edat i sempre que poden a les dels adults.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: