El Dojo Muratore Suma dues plates al campionat de Balears de katas cadet

El passat diumenge 14 de Maig quatre judoques del dojo, acompanyats dels seus mestres : Ponç Gelabert, Llorenç Gayà i Dani Domínguez, es varen desplaçar a la Sala de Judo de Felanitx per participar al Campionat de Balears de katas de judo per la categoria cadet. 

Set parelles en total varen ser les que varen demostrar amb molt de coratge i autocontrol, els seus coneixements de la Nague-No-Kata, un exercici tècnic de les formes bàsiques de projecció que forma part del temari per l´examen de Cinturó negre 1r dan.

Les dues parelles del dojo varen sortir molt satisfetes de la seva execució que els servia de prova test pel proper examen de cinturó negre del proper mes de Juliol.

Enprimer lloc varen sortir en Joan Sansó i en Toni Perelló que aquesta vegada era la segona que participaven i varen aconseguir les medalles de plata. Després els va tocar a la parella composta per Lluis Llodrà i Jeremy Daniel, els quals era el seu primer campionat de katas i els nervis no els varen ajudar gens, quedant al final en setena posició.

Enhorabona a tots pel vostre esperit de superació!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: