El Dojo Muratore suma més èxits aquest més de maig

El Dojo Muratore ha participat a nombroses activitats aquest passat mes de maig, sumant molts èxits pel club.

Una d’elles va ser el dimarts dia 14 quan els mestres del Dojo: Joana M. Puigserver i Ponç Gelabert varen ser convidats per l’escola Moli d’en Xema per apadrinar “la cursa contra la fam” que es va realitzar al pati de l’escola a benefici de la “Fundacion Acción contra el hambre”.
Els dos mestres varen donar un breu discurs sobre la convivencia, la importància de la pràctica esportiva i una bona alimentació.
Una altre a destacar va ser la participació al Trofeu internacional de Capdepera de tres judoques del Dojo : M. del Mar Timoner, que finalment va aconseguir la medalla de plata. Sergi Bueno qui no va porer passar la seva lliga preliminar i Biel Galmés Cubells, qui es va proclamar campió d’aquest trofeu superant tots els seus combats.
La darrera activitat va ser el passat diumenge 26, a les instalacions del Dojo, a on es va celebrar el curs d’actualizació de mestres nacionals per formar part dels tribunals d’examen de grau de 1r a 5è Dan. Aquest curs va ser organitzat per la Federació Balear de Judo i impartit pel mestre i director de l’escola federativa Ponç Gelabert. Cal destacar l’assistència al curs dels dos mestres del Club: Joana M. Puigserver i Llorenç Gayà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: