El Dojo Muratore suma quatre medalles al Campionat de Balears Senior 

El passat dissabte 7 de novembre es va celebrar a Sineu el Campionat de Balears Senior amb totes les mesures de seguretat corresponents: sense públic, sense professor a la pista, amb torns d’entrada, higiene…

Quatre judokes del dojo varen voler participar i millorar el seu judo a través de la competició i els quatre varen aconseguir pujar al pòdium.
Cal destacar que tots ells varen entrenar de valent i es varen esforçar al màxim. Tres varen guanyar un parell de combats i varen perdre a semifinals quedant tercers classificats, els quals són: Cati Sureda, Joan Perelló i Adriano Vera. Aquests tres judokes saben que la victòria més important es haver-se superat a cada entrenament i al campionat.
En Biel Galmés, el quart judoka, va superar a tots els seus adversaris en menys d’un minut de combat i es va proclamar Campió de Balears de -60kg. Aquesta medalla d’or li dona la plaça per poder participar i representar a Balears en el proper Campionat d’Espanya que es celebrarà a Madrid el cap de setmana del 5 i 6 de desembre.
Enhorabona a tots els participants pel vostre esforç i dedicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: