El Dojo Muratore suma tres nous cinturons negres 1r dan i un 5è dan

El Dojo Muratore està d’enhorabona una vegada més, ja que el passat diumenge 23 de juliol tres alumnes del Club i un dels seus mestres varen superar amb gran èxit les proves i requisits exigits per la Federació Balear i Espanyola de Judo a l´Examen que es va celebrar a Sineu, per esser cinturons negres 1r Dan i 5è dan. 

Els protagonistes primers dans varen ser : Xisco Torres, Inès Morell i Toni Perelló que realitzant un esplèndid examen aconseguiren sumar-se així a la llarga llista de cinturons negres del Dojo. L´altre protagonista, es el mestre Francisco Javier Reche, qui va aconseguir el cinturó negre 5è dan sumant-se a la llista dels alts graus del Club, que es l’únic club a les Illes Balears que te entrenant al seu tatami 3 cinturons blanc-vermell, un 7è dan: Ponç Gelabet, dos 6è dans: Guillem i Joana Puigserver. Dos cinturons Negres 5è dan: Dani Domínguez i Javier Reche i un 4t dan: Llorenç Gayà.

Cal destacar que el mateix diumenge es va fer la Celabració i canvi de Cinturó a la demostració de Judo de les Festes de Porto Cristo i va ser un gran moment emotiu ,on es va veure reflectit a la cara de tots els mestres, companys i els propis protagonistes l’alegria infinita al veure recompensat tot l’esforç i dedicació de molts anys de pràctica.

Si voleu veure unes imatges de la demostració i l’entrega de cinturons, clicau aquí. Tot seguit podeu veure el vídeo d’aquesta entrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.