El Dojo Muratore suma tres nous cinturons negres 1r dan i un 5è dan

El Dojo Muratore està d’enhorabona una vegada més, ja que el passat diumenge 23 de juliol tres alumnes del Club i un dels seus mestres varen superar amb gran èxit les proves i requisits exigits per la Federació Balear i Espanyola de Judo a l´Examen que es va celebrar a Sineu, per esser cinturons negres 1r Dan i 5è dan. 

Els protagonistes primers dans varen ser : Xisco Torres, Inès Morell i Toni Perelló que realitzant un esplèndid examen aconseguiren sumar-se així a la llarga llista de cinturons negres del Dojo. L´altre protagonista, es el mestre Francisco Javier Reche, qui va aconseguir el cinturó negre 5è dan sumant-se a la llista dels alts graus del Club, que es l’únic club a les Illes Balears que te entrenant al seu tatami 3 cinturons blanc-vermell, un 7è dan: Ponç Gelabet, dos 6è dans: Guillem i Joana Puigserver. Dos cinturons Negres 5è dan: Dani Domínguez i Javier Reche i un 4t dan: Llorenç Gayà.

Cal destacar que el mateix diumenge es va fer la Celabració i canvi de Cinturó a la demostració de Judo de les Festes de Porto Cristo i va ser un gran moment emotiu ,on es va veure reflectit a la cara de tots els mestres, companys i els propis protagonistes l’alegria infinita al veure recompensat tot l’esforç i dedicació de molts anys de pràctica.

Si voleu veure unes imatges de la demostració i l’entrega de cinturons, clicau aquí. Tot seguit podeu veure el vídeo d’aquesta entrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada