El Dojo Muratore tanca un 2018 ple d’èxits

El Dojo Muratore acomiada un any ple d’èxits i de grans celebracions, molts han estat els aconteixements que aquest club ha viscut durant els seus 43 anys d’existència, però cal destacar els següents d’aquest any:

El mestre Ponç Gelabert s’examina i supera les proves de cinturó blanc-vermell 8è dan, convertint-se en el primer i únic judoka de les Balears en tenir aquest altissim grau.
El Mestre Dani Domínguez s’examina i supera les proves per ser cinturó blanc-vermell 6è Dan convertint-se amb el judoka més jove de Balears en tenir aquest grau i dels més joves a nivell nacional.
Els Mestres Joana M. Puigserver, Llorenç Gayà, Dani Domínguez i Toni Sureda acompanyats pel seu mestre, delegat i jutge nacional Guillem Puigserver, pugen a pòdium per 4t any consecutiu al capionat d’Espanya de Katas mantenint-se a l’equip nacional un any més.
El Dojo suma 3 cinturons negres 1r dan: Antonia M. Sureda, Jeremi Daniel, Lluis Llodrà; Un 2n dan: Ignasi Galmés; Un 3r dan: Pep Bordal; Un 4t dan: Toni Sureda.
El Dojo suma dos mestres en defensa personal: Javi Reche i Llorenç Gayà.
El Dojo organitza amb molt d’èxit el Campionat de Balears de Katas per les categories infantil i cadet a Porto Cristo i al qual queden campions cadetss en Sergi Baqué i Marc Velasco dos judoques del Dojo que entrenen a les classes de Porto Cristo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: