El Dojo Muratore torna a pujar al Pòdium a Brussel·les

El Dojo Muratore torna a pujar al pòdium al Torneig Internacional de Katas de Judo aconseguint una merescudíssima Plata .

Aquesta vegada han estat la parella de mestres formada per Joana M. Puigserver i Llorenç Gayà qui el passat diumenge 24 de febrer varen competir a Bèlgica a la categoria de Kodokan Goshin Jitsu, una kata de Judo de defensa personal moderna,  a on hi havia el gran nombre de 13 parelles participants vengudes d’Alemanya, Itàlia, França, Bélgica, Suïssa… d’entre les quals medallistes europees i mundials.
L’anterior ocasió en que el dojo va participar a aquest torneig va ser l’any 2017 i els mestres Daniel Domínguez i Miquel Vanrell varen aconseguir el bronze a la categoria de Katame-No-Kata.
Cal destacar que na Joana i en Llorenç estan realitzant una temporada brillant, acumulant molts pòdiums (or a la Copa d’Extremadura, plata a la de Madrid i plata a aquest internacional)​ i molts de punts per poder optar a participar al Mundial. També cal remarcar que han estat medallistes en diverses ocassions als campionats d’Espanya i Europa.​
La propera cita serà al Campionat d’Espanya el proper dia 7 d’Abril a Madrid.
Enhorabona per aquests fantàstics resultats que son conseqüència d’un gran esforç i molta sort pels propers campionats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: