El Dojo Muratore torna a pujar al Pòdium a un Campionat de Kates

El Dojo Muratore torna a pujar al Pòdium a un Campionat de Katas, aquesta vegada a la Copa d’Espanya “Maestro Navarro de Palencia” a Madrid, que es va celebrar el passat diumenge 2 de Febrer.

Vuit judoques del dojo, son els que es varen desplaçar a la capital, tres parelles competidores acompanyades dels seus dos mestres i jutges nacionals de Kates: Ponç Gelabert, cinturó Blanc-Vermell 8è dan i Guillem Puigserver 7è dan, els quals varen formar part dels jutges del campionat.

Els primers en competir varen ser la parella Ines Morell i M. Jose Jara, que varen realitzar una molt bona execució de la Ju-No-Kata, aconseguint finalment una sisena posició molt merescuda.

Els segons varen ser na Joana M. Puigserver i en Llorenç Gayà, actuals campions d’Europa a la Kodokan Goshin-Jutsu, que varen aconseguir la medalla de bronze a una categoria amb molt de nivell.

Els tercers, en Dani Domínguez i en Toni Sureda, que varen pujar al pòdium a la tercera posició a la Katame-No-Kata aconseguint el millor resultat, junts com a parella de Kates.

A aquests judoques i a tots els del dojo, eld podreu veure al XXVI TROFEU ELITE MEMORIAL ADEL CASTOR que celebrarà el club el proper diumenge dia 16 de febrer al Poliesportiu de l’IES Porto Cristo.

Enhorabona als competidors i als seus mestres per tot l´esforç i dedicació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: