El Dojo Muratore torna a pujar al pòdium del campionat d’Espanya de Katas

El passat dissabte 7 d’abril, dues parelles del Dojo Muratore, acompanyades pel delegat, mestre i jutge nacional Guillem Puigserver, varen aconseguir pujar per quarta vegada consecutiva al pòdium del Campionat d´Espanya de katas que es va celebrar a la comunitat autònoma de Castilla-la Mancha, concretament a Guadalajara.

La primera parella que va participar va ser la formada pel mestre nacional, Dani Domínguez i l’àrbitre nacional Toni Sureda. Aquesta parella és el primer any que competeix junta i cal remarcar que s’ha adaptat i ajustat perfectament al canvi, aconseguint finalment una dificilíssima quarta posició, ja que cal remarcar que a la seva categoria hi  participen medallistes europeus i mundials.

La segona parella va ser la formada pels dos mestres nacionals : Joana M. Puigserver i Llorenç Gayà, que varen aconseguir la tercera posició realitzarnt un molt bon kata de defensa personal moderna, amb la qual l’any passat varen aconseguir el seu millor resultat: dues medalles de bronze al Campionat d´Europa, una a la seva categoria d’edat i una altra a la final open.

Cal destacar que aquestes posicions que han aconseguit, els obren les portes per participar als Campionats d´Europa que es celebraran a Eslovènia, però a la categoria que participen en Dani i en Toni ja estan cobertes les places per a la seva categoria de “Joves”, pels primers i tercers classificats nacionals, quedant en reserva i sense poder participar amb seguretat. En canvi, si podràn tornar a participar segur na Joana M. i en Llorenç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: