El Dojo Muratore torna a ser campió al Trofeu “Ibérico de Katas” d’Olivenza

El passat dissabte dia 16 de novembre, quatre judokes del Dojo Muratore es varen desplaçar a Olivenza (Badajoz), per participar a la 2a Fase del Trofeu “Ibérico de Katas”, un Trofeu de kates de Judo que junta les millors parelles de Portugal i d’Espanya .

La parella formada per Inés Morell i Marisé Jara varen competir en la categoria de Ju-No-Kata i varen aconseguir una merescudíssima setena plaça després de realitzar una molt bona actuació que les ajudarà a continuar analitzant i millorant pel proper campionat.
Cal destacar que a aquest campionat varen superar un parell de parelles que les varen passar al Campionat d’Espanya passat.
La parella formada per Joana M. Puigserver i Llorenç Gayà va quedar campiona a la Kodokan Goshin Jutsu, una Kata de defensa personal moderna, amb la qual varen aconseguir ser els campions d’Europa el passat mes de juliol a Gran Canaria.
Aquestes dues parelles arranquen la temporada de Kates i comencen a sumar punts pels campionats nacionals i internacionals d’aquesta temporda i ha estat una molt bona experiència per a tot l’equip.
Enhorabona i molta sort a les properes trobades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: