El Dojo Muratore vol sumar-se a l’onada de solidaritat

Un club esportiu hauria de tenir com objectiu la transformació de la societat a través del seu esport. Aquest és el principal objectiu que té el Club Dojo Muratore. Per poder ajudar a la nostra societat ens feim servir del nostre estimat esport: el Judo.

El Judo és un esport indicat per poder aprendre els diferents valors que el caracteritzen: “Jita Kyoei”: prosperitat i benefici mutu. D’aquí es desprenen altres valors com la solidaritat, el respecte, l’esforç, la constància, l’autocontrol…

És per aquest motiu que ens volem sumar a l’onada de solidaritat als afectats per les guerres i amb les persones més necessitades. Ja ho feim a petita escala: ja hem tengut contactes amb Serveis Socials de l’Ajuntament i amb diferents associacions i fundacions per poder ajudar a les persones amb les que fan feina i posar-nos a la seva disposició.

El Dojo Muratore es posa a la disposició d’aquelles persones que son emigrants i volen provar l’esport del Judo. Sigui quina sigui la seva situació, sempre que compleixi amb els valors que caracteritzen al club. Cada cas es valorarà de forma individual i esperam que altres clubs es puguin sumar a la iniciativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: