El Dojo Muratore, preparat per celebrar el ” XIII TROFEU DI “

El Dojo Muratore ja esta preparat per celebrar el XIII TROFEU “DI, EL PETIT JUDOKA” la cita serà el proper Diumenge 27 de Maig a les 10 h al poliesportiu Miquel Àngel Nadal .

Aquest trofeu esta destinat als judoques més petits del club, judoques d’entre 3 a 15 anys, que faran gaudir a tot el públic present amb demostracions de judo per part dels mes petitets i demostracions de combat a mode de lliguetes pels mes grans .

Prop de 200 judoques del dojo, venguts de gairebé totes les escoles de Manacor i del club (plaça de Sant Jaume ), Porto Cristo, Porreres, Inca, Son Macià i Costitx prendran part a aquesta trobada que està dedicada a en Di, un judoka del club a qui volen mantenir present i que tots el puguin conèixer i recordar pels seus valors com a judoka.

Aquest Trofeu es pot dur a terme gràcies a tota l’ajuda del judoques més grans del club i al patrocini de : L’Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro, i a la col·laboració de Fruites Pomar, Sonsonia centre auditiu, Ines Morell Fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d´es Dojo i Faqtoria Muntaner.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: