El Dojo Muratore brilla a les festes de Porto Cristo

El passat diumenge 23 de juliol, el Dojo Muratore va realitzar una brillant “classe-demostració” de Judo al Passeig de la Sirena en motiu de les Festes de Porto Cristo.

 Aquesta demostració ja es una gran tradició del Club, ja que fa més de 40 anys que es porta a terme i molts son els judoques que hi han participat de petits i hi segueixen participant d’adults.
En aquesta ocasió varen participar prop de setanta judoques d´edats entre els 4 i 65 anys, els quals varen delectar a tot el públic assistent que no aturava d´aplaudir quan aquets els mostraven el seu judo complet, educatiu i divertit.
Cal destacar i agraïr que aquesta demostració es posible gràcies a l´ajuntament de Manacor i als oganitzadors de les festes de Porto Cristo, al gran grup d´ajudants judoques adults i a la tenda EUROCARNAVALES qui va endolcir la trobada amb uns premis ben dolços per a tots els participants.
També volem destacar el moment emotiu ,on es varen fer la “festa i canvi de Cinturó” a quatre judoques grans que s´havien examinat pel mati de Cinturó Negre 1r Dan : Xisco Torres, Inès Morell i Toni Perelló. I de 5è Dan : Francisco Javier Reche.
Enhorabona a tots i que continueu brillant com fins ara !!!

Si voleu veure unes imatges de la demostració i l’entrega de cinturons, clicau aquí. Tot seguit podeu veure el vídeo d’aquesta entrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: