El grup Anegats convidats sorpresa al concert Precampanades de Banda de Música de Son Servera

Per primera vegada es va celebrar a Son Servera , el concert festa de les PRECAMPANADES a càrrec de la Banda de Música de Son Servera, dirigida per Joan Antoni Ballester.

La presentació del concert va anar a càrrec de Llúcia Nebot i Marc Bibiloni, que animaren molt al nombrós públic que omplia la plaça de Sant Joan.

El repertori escollit pel director per aquest concert/festa va ser: Blues brothers, Nino Bravo in Concert, Pop Español, Coldplay un stage, Rock around the clock, The final Countdown, Rivers of Babilon, Abba Gold, Can’t take my eyes, Merry Christmas, Bon Jovi, Village people, Love is in the air, It’s Raining man. A les 22 hores, després de les sis primeres cançons es va fer l’assaig de les campanades, que van tocar els percussionistes de la banda Biel Febrer i na Rosa Zamorano, el nombrós públic assistent brindava amb dolços, llaminadures de xocolata i cava.
Cap al final del concert va arribar l’anunciada sorpresa que sortia al programa de les festes de Nadal, sortiren a l’escenari el grup Anegats guanyadors del Premi Enderrock 2018 al millors artistes, i juntament amb la banda de música cantaren: Cada nit, i Avui va de bo.
Un gran concert i una gran festa preludi de la nit vella que sens dubte s’haurà de repetir als propers anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.