El I Cicle de Poesia de l’Associació Cultural Agrícola ret homenatge a la figura i obra de l’escriptor Miquel Àngel Riera

Dijous dia 14 d’octubre es presentà el I Cicle de Poesia de l’Associació Cultural  S’Agrícola, i fou un homenatge a la mèmoria i obra de l’escriptor Miquel Àngel Riera en el 25è aniversari de la seva mort i des d’una perspectiva femenina. L’acte, coordinat per M. Magdalena Gelabert, comptà amb una primera part a càrrec de la filla de Miquel Àngel, M. del Mar Riera i Roser Vallès, la seva vídua, que parlaren de com era Miquel Àngel en la seva vida quotidiana, i presentaren també les seves fites biogràfiques.

Roser Amills, Àngels Cardona, Emmi Finozzi, M. Magdalena Gelabert i Cristina Salom foren les poetesses convidades, que llegiren fragments poètics de Riera i explicaren el seu vincle personal i creatiu amb la figura del poeta manacorí.

El següent bloc, la tercera part, anà a càrrec de Joana Duran Riera, Roser Galmés Riera i Roser Riera Cabrer, tres nétes de Riera que volgueren sumar-se al recitat de poemes creats pel seu padrí. Francesca Duran i Maria Nadal, amigues de les darreres, se sumaren a la lectura conjunta.

Bàrbara Duran Bordoy, recordà, amb la seva magistral interpretació, un dels músics més admirats per Miquel Àngel Riera, i així tocà l’ària de les variacions Goldberg, el segon temps del concert per a clavecí en fa m i, finalment, el preludi en do major del Clave ben temperat.

Tot plegat resultà un acte molt especial i emotiu, amb la presència dels familiars, admiradors i amics de Miquel Àngel Riera, i en el qual S’Agrícola feu pública la seva proposta de seguir amb cicles de poesia en el futur, a més de potenciar les activitats amb participació d’artistes i creadores femenines.

Fotos: Joan Servera “Imatges”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: