El Jas Jazz omplirà de música per a tots els públics la zona de vianants de Manacor el proper dijous 3 de Maig

Dues formacions ompliran de sons i festa els carrers del centre durant l’horabaixa. 

Dijous que ve, dia 3 de maig, a partir de les set del vespre se celebraran dos concerts “perquè sabem que molta gent ve a consumir cultura a Manacor i volem que la cultura surti al carrer perquè és un dels elements més característics del nostre municipi i perquè des de l’Ajuntament estam convençuts que la música és un element dinamitzador de l’activitat comercial i ens ajuda a mirar el nostre poble d’una manera amable”, ha explicat la batlessa, Catalina Riera. “Volem seguir fent que les arts i la cultura siguin al carrer per apropar-les a tothom i fer més agradables les passejades per l’espai públic del centre de Manacor”, ha afegit la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

“Aquesta és la tercera edició del Jas Jazz i durant les dues edicions anteriors hem constatat l’interès d’un ampli ventall de gent per aquest tipus de música i de fet els concerts començaran a les set per facilitar l’assistència a les famílies amb infants i a tot tipus de públic”, ha concretat Catalina Riera. “Els comerços encara estaran oberts i podran aprofitar l’afluència de gent de la mateixa manera que ho fan els bars i restaurants”, ha explicat la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

Jazz a l’aire lliure

Un dels coordinadors del Jas Jazz, Jesús Mateu, ha explicat que “dijous dia 3 podrem gaudir de dues grans formacions jazzístiques formades per músics mallorquins preparadíssims que toquen de forma estable amb grans músics estrangers que són residents a Mallorca o que hi venen sovint a passar temporades”. “Tots els músics oferiran música i espectacle perquè el jazz s’ha de veure i s’ha de sentir en directe per poder apreciar-lo com toca”, ha afegit el coordinador.

El Jas Jazz començarà a les set de l’horabaixa de dijous dia 3 de maig a la plaça de la Rectoria. Allà el M.A.F Organ Trio, que formen el saxofonista francès Thomas Fontin, l’organista Gori Matas i el bateria Pep Aspas oferiren un repertori format pels seus millors temes propis.

El segon concert d’aquesta edició del Jas Jazz començarà a les 20.30 h a la plaça del Palau. El quartet Pepe Ragonese Organ Trio + One, que formen trompetista Italià Pepe Ragonese, el guitarrista argentí Omar Lanuti, juntament amb l’organista Gori Matas i el bateria Pep Lluís Garcia, tots dos músics autòctons. “Per aquesta edició hem apostat per formacions amb orgue, que combinen músics amb una llarga trajectòria professional amb joves molt formats que han creat grups estables i compten amb temes propis que estic segur que deixaran petjada en tots els assistents”, conclou Jesús Mateu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.