El jazz inunda novament Sa Coma amb el 7è Smooth Jazz Festival

Sa Coma, 26 d’abril, un any més les instal·lacions del Protur Biomar Gran Hotel & Spa, celebraran l’únic festival de Smooth Jazz de la mediterrània.

Les estrelles més destacades del panorama internacional del jazz, Soul i Funk ens oferiran un ampli programa de concerts, aprofundint en el món del jazz durant uns dies.

Artistes de la mida de Cindy Bradley, trompetista guardonada amb el American Smooth Jazz Awards, La banda Incógnito, que va treballar amb George Michael, Bob James Trio, pianista i teclista que compta al seu palmarès amb dos premios grammy i ha treballat amb gairebé tots els grans, Euge Groove, instrumentista múltiple, amb un ampli repertori amb bandes d’acompanyants d’artistes com Joe Cocker, Tina Turner, Eurythmics…

Shakatak, banda britànica de Pop, Jazz i Funk, Nick Colionne, guitarrista i cantant que combina a la perfecció elements del jazz urbà i contemporani i que l’any 2015 fou nominat als premis Billboard com a artista de l’any… I molts músics més.

Per tot això el consseller delegat de Protur Hotels, Jaume Nebot, i els artistes del festival, han presentat avui el programa de concerts del 7è Smooth Jazz Festival, amb un ampli programa de concerts compresos entre el 26 i el 30 d’abril.

El concert inaugural previst per aquesta nit a l’esglèsia inacabada de Son Servera ha sigut cancelat per problemes meteorològics i es celebrarà a les instal·lacions del Protur Biomar Gran Hotel & Spa.

Adjuntam l’enllaç al programa de concerts i fotografies

http://www.mallorca.smoothjazzfestival.de/?lang=es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.