El judo Balear té un nom internacional, “Trofeu Renshinkan” aquest dissabte a Capdepera

El poliesportiu Es Figueral de Capdepera i coincidint amb el Mercat medieval d’aquest dissabte dia 20, es vestirà de gala per acollir els prop de dos-cents participants que prendran part a l’Internacional de judo. Lituània, Països Baixos, Alemanya, Bèlgica, Andorra, Noruega, tres clubs de Barcelona, quatre de Menorca, un d’Eivissa i gairebé la totalitat de la nostra illa major, formaran el quadre de presentació d’aquesta vint-i-sisena edició.

Les categories Sub 15, cadets i els seniors mesuraran el seu pols per pujar al caixó més alt dels podis.

L’inici d’aquest esdeveniment serà a les 15:00 h amb el concert de rock a càrrec de “Frisses tanmateix” durant el temps d’encalentiment. A partir de llavors, l’emoció i l’espectacle estan assegurats.

5 primers llocs, 5 segons i 6 tercers al Campionat de Mallorca de promeses

El dissabte passat fou el torn de les promeses del Renshinkan. Uns 80 participants representant els clubs de Mallorca es desplaçarrn fins a Calvià per disputar aquest campionat oficial. El Club Renshinkan va tenir una actuació esplèndida i molts foren els que es classificaren per poder prendre part al corresponent campionat de Balears. Les medalles és repartiren de la següent manera:

  • Or: CARME TRIAY, IRENE ALBA, SAIF EL ARJOUNI, MARC VIVES i LLUC DOLÇ
  • Plata: CARLES RIERA, AITOR FERNANDEZ,WASSIM EL ARJOUNI, ANDREU ALBERT VIVES i ASIER REYES.
  • Bronce: PERE ANTONI GONZALEZ, JOSE MANUEL MORALES, ADRIA CARDOSO, JOAN MANUEL DONOSO, ALEJANDRO NIKOLAEZ i ISMAEL GARCIA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.