El Judo Renshinkan a Eivissa

El Renshinkan amb 25 esportistes, a més de pares i acompanyants han estat les persones que s’han desplaçat fins a la nostra illa germana d’Eivissa per prendre part a aquesta quinta edició del “Stage de judo 2018”.

Organitzat per els clubs, Kiay, Samyd i Renshinkan, foren prop de 50 persones les que participaren en aquest intercanvi. La concentració es va dur a terme a l’Hostal Marino i Montaña, de Sant Antoni de Portmany. Tots els esportistes varen participar en la diversitat de les jornades programades per a l’ocasió: 3 sesions de judo infantil, 3 de judo juvenil, jocs, sessió de vídeo, estudi de tècniques infantils i de competició i combats. També comptàrem amb la presència del Dojo Ibiza, amb l’equip “Judo sin barreras” judo adaptat per els nins de l’associació APIES.

El diumenge com no podia ser d’altra manera, férem una excursió per l’illa, pares, esportistes, amfitrions i visitants, tots junts anàrem a visitar part de la muralla de Vila. Tot això va fer que com a resultat fos una vegada més una experiència inoblidable.

Els grans protagonistes del club del llevant mallorquí foren els següents:
JOAN TONI GALLARDO, VICENT REQUENA, MARC VIVES ESTELRICH, ALEJANDRO RODRIGUEZ PRADO, ALEX NIKOLAEV STANCHEV, JOSE MANUEL MORALES, DANIEL LAKOMSKI, SANTIAGO RAMON ANDRANGO, TONI BAUÇA BOSCH, TOMAS PEDRO FIOL, JAUME MANUEL MAS, JOANA RIERA LLULL, JAUME JOAN MAS, SOFIA NIETO ,AARON ERDOZAIN, RAQUEL MARTINEZ, LEO PETROV, NATALIA TIMMERMAN, MARGA SOCIAS, TERESA MONTANEL, MAGDALENA AMENGUAL, A. AMENGUAL, MARGA LLINAS, JUSTO GALLARDO i PEP MASCARO com a responsable de l’expedició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: