El judo Renshinkan a Eivissa

El passat cap de setmana el Renshinkan va ser notícia i més concretament el judo en l’edat escolar. Vint-i-tres esportistes, pares i acompanyants van ser les persones que es van desplaçar fins a la nostra illa germana, Eivissa, per prendre part en aquesta quarta edició de l’Stage de judo 2017.

Organitzat per els clubs, Kiay, Samyd i Renshinkan, unes 60 entre pares i esportistes van ser les persones participants en aquest intercanvi .

La concentració es va dur a terme a l’Hostal Maríno de Sant Antoni de Portmany i tots els esportistes varen participar en la diversitat de les jornades programades per a l’ocasió: 3 sesions de judo infantil i 3 de judo juvenil, judo amb els pares al Dojo Kiay, Jocs, secció de vídeo, estudi de tècniques noves, combats, fotos a la posta del sol, i el diumenge com no podia ser d’altra manera, excursió per l’illa. Pares, esportistes, amfitrions i visitants, tots junts van anar al museu de la necròpolis i part de la muralla de la vila. Tot això va fer que com a resultat fos una vegada més una experiència inoblidable

Els grans protagonistes del club del llevant mallorquí són els següents:
JUANA AINA FLAQUER, MARIA DE LLUCH LLITERAS, MARIA REQUENA FLAQUER, ROSA Mª REQUENA, MARINA UDINA, ASIER REYES, ORLANDO REYES, JOAN TONI GALLARDO, ERIC UDINA, VICENT REQUENA,TOM SCHROEDER, MIQUEL ANGEL SANSO, LAUCAS SAULL, IWONA ISABELA KRZYZANOWSKA, MARIUS KRZYZANOWSKI, ADRIAN KRZYZANOWSKI, VERONICA KRZYZANOWSKA, PEDRO JOSE GALMES, BEL MARIA NADAL, SERGI NIKOLAI GALMES, CAMILLA HENNEBERG, EMIL HENNEBERG Y PEP MASCARÓ com a responsable de l’expedició.

Neus Pou a la recerca del títol nacional

Neus Pou disputa aquest cap de setmana a Madrid la fase final del campionat d’Epaña absolut. La manacorina Neus que entrena al Centre deTecnificació de València, obté la plaça per la seva condició de bronze en el passat campionat Fase Sector. ara el seu objectiu primordial és sens dubte la medalla nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: