El Judo Renshinkan acull els entrenaments del centre de tecnificació de Mallorca

Durant aquestes vacances de Nadal l’equip de la Federació Balear de Judo Tecnificació Mallorca no ha tengut descans. Devers 30 al·lots i al·lotes que ens representaran aquests dos mesos a les Copes d’Espanya vàlides per a la classificació de la fase final estatal, a més del Campionat de Balears i Sector Sub 21.

Les instal·lacions del Renshinkan han servit per a què els infantils i júniors últim la seva posta a punt de cara a la seva pròxima cita d’aquest passat cap de setmana a Tortosa. Els cadets i sèniors tenen llurs esdeveniments al març, en la que els sub 21 tenen el seu compromís autonòmic i estatal.

L’equip tècnic de professors del Centre de Tecnificació Mallorca s’han esforçat al màxim a l’hora de perfeccionar els detalls.

4 escolars del Renshinkan aquest cap de setmana a la Copa d’Edpanya de Tortosa

Irene Alba, Wassim el Arjouni, Marc Vives i Sou THEUNISSE, són 4 dels components que han representat a Tecnificació Mallorca a la copa de la ciutat catalana, ells estan en molt motivats i per qualcun d’ells era la seva primera competició a un campionat d’aquestes característiques. L’objectiu és escalar fins a les posicions més altes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: