El Judo Renshinkan al campionat d’Espanya de Kates

MANOLO PEÑA y LLUÍS LLULL, els representants de les Illes Balears en la modalitat “Kime no Kata” varen defensar la nostra autonomia a Madrid, seu d’aquest Campionat de kates 2020.

Ells varen desenvolupar la millor kata, que havien preparat, superant la puntuació que varen obtenir l’any passat, no varen obtenir resultat però la seva satisfacció va ser mútua. No obstant una kata no és fàcil, són molts els detalls a tenir en compte i són molts els anys de pràctica per poder-la perfeccionar i ells només en duen dos. Ara com a bons judokes, tanquen una etapa i comencen una altra. Aquesta setmana ja han pujat al tatami i han estudiat els errors que havien anotat cara a la perfecció per a l’any que ve.

Ells ens comenten aquestes preguntes:

1r És complicat anar a un Ct. Espanya tema Covid? Hi ha unes pautes estrictes, fer-te una PCR a Palma, separar l’equip dins de l’avió … A la seu del campionat t’has de fer una altra PCR, llavors entres en una bombolla i no pots abandonar o sortir en cap moment el recinte de la competició fins que finalitzi.

2n Us agrada competir a Kates? És una manera diferent de la competició tradicional, aquesta és per parelles i és una manera molt tècnica d’elaborar el judo

3r Com us vareu trobar en aquest campionat? Ens trobarem molt bé, concentrats i impressionats pel nivell. Quedàrem molt satisfets perquè superàrem amb 50 punts el resultat de l’any passat, ara començam a preparar el curs vinent i intentarem millorar la puntuació d’aquest any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: