El Judo Renshinkan i el Jiu Jitsu Kröv d’Alemanya organitzen el 10è seminari internacional de Budo

Cala Ratjada va ser el marc escollit per aquesta nova edició 2021 del seminari internacional de Budo.

De divendres a diumenge, al Poliesportiu de Capdepera, es varen veure diferents arts marcials: judo, aikido, brasiliam jiu jitsu, hambo jutsu, escrima, karate, jiu jutsu en diversos estils, defensa personal femenina i un llarg etcètera d’activitats que varen fer que els 60 participants gaudissin de l’ocasió.

10 professors amb un impressionant currículum varen ser els conductors d’aquest magne intercanvi d’estils. 2 tatamis varen funcionar de forma simultània amb grups de 20 esportistes cada un. 3 classes de 45 minuts i els alumnes triaven quina modalitat practicar.

L’esdeveniment es va obrir amb les paraules de benvinguda per part de l’organització, recordant que la darrera edició fou l’any 2019. En aquest temps varen morir dues persones imprescindibles pel Budo Seminari, l’esportista Marcel Kucher i el professor Carlos de la Fuente. Es va guardar un minut de silenci en memòria seva i posteriorment els amfitrions Pep Mascaró i Lluís Llull, portaren a terme la Itsutsu no kata com a homenatge pòstum

En tancar l’esdeveniment, els seus organitzadors, els germans Francisco i Juan de la Fuente, del Jiu Jitsu Krov d’Alemanya i en Pep Mascaró del RSK de Mallorca, varen valorar de forma molt positiva aquesta nova edició.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: