El Judo Renshinkan triomfa a la Copa d’Espanya 2019 a Tortosa amb un bronze i un setè lloc

Cap de setmana intensiu pels esportistes del Centre de Tecnificació de Mallorca. La ciutat catalana de Tortosa ha sigut una vegada més l’amfitriona de la Copa de Catalunya, categories infantil i junior.

El dissabte matí tocà el torn als infantils (13 i 14 anys) amb l’àrbitrte Juan Andres Martínez (RSK), responsable de l’equip Udoka (JCP) amb 4 esportistes: Gabriel Sala (EDM) Ogonna Ikeme ( JCP) y del RSK, Joan Toni Gallardo y Saif el Arjouni. Començà Gallardo amb un quadre eliminatori de 27 competidors, a on guanyant 3 combats i perdent-ne 2 aconseguí un excel·lent setè lloc. Saif, amb un quadre eliminatori de 34 esportistes, guanyà 5 combatsci en perdè un, aconseguint el bronze. Ogonna, s’imposà en dos combats i en va perdre 1, aconseguint la plata Gabriel Sala no es classificà.

El diumenge al matí sortiren al tatami els junior amb el responsable de l’equip Pep Mascaró (RSK) amb 8 esportistes: Biel Izcue y Miriam López (EDM) Nadal Grandal, Iván Martín y Toni Oliver (FEL) Joan Toni Arquellada (RSK) María Fonte (BRE) y Nuria Farelo (TKK) Nadal, Iván, Miriam y Biel, no obtengueren resultat. Mentre que Arquellada i Toni Oliver guanyaren un combat. Maria, guanyà dos combats i en va perdre un, proclamant-se guanyadora de la plata. Nuria en guanyà tres, en va perdre un, amb el que aconseguí el bronze.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: