El Judo Renshinkan triomfa al Campionat de Mallorca Promeses amb 9 medalles d’or, 3 de plata i 4 de bronze

Els joves esportitstes del Renshinkan tornaren a destacar, aquesta vegada al poliesportiu Germans Escalas de Palma, seu del Campionat de Mallorca Promeses. Aquest campionat està reservat per a participants de les categories benjamins (9 i 10 anys) i alevins (11 i 12 anys). Hi participaren un centenar de joves judoques i la pràctica totalitat dels clubs de la nostra illa major disputaren els seus combats als cinc tatamis preparats per aquesta ocasió.

Els judoques del RSK varen estar molt bé amb nou medalles d’or, tres d’argent, quatre de bronze i cinc cinquens llocs el convertiren en un dels gimnasos millor posicionats a la taula classificatòria per clubs.

Aquests són els noms dels nostres protagonistes:

Medalla d’or: CARME TRIAY, AITOR FERNANDEZ, WASSIM EL ARJOUNI, ANDREU ALBERT VIVES, PERE ANTONI GONZALEZ, MARC VIVES ESTELRICH, ADRIÀ CARDOSO, ALEJANDRO NIKOLAEV i ASIER REYES.
Medalla de plata: IRENE ALBA, SOY THEUNISSE i ISMAEL GARCIA
Medalla de bronce: JOSE RAMON SANTANDREU, SERGI FEBRER, ERICK LADO i JOAN FONS SERVERA.
5è lloc: LLUC DOLÇ, JOAN MANUEL DONOSO, JAUME JOAN MAS i JULIAN NIETO.

El judo balear té un nom internacional “Trofeu Renshinkan” aquest dissabte a Capdepera

El poliesportiu Es Figueral de Capdepera, coincidint amb el mercat medieval d’aquest dissabte dia 19, es vestirà de gala per acollir els prop de dos-cents participants que prendran part a l’Internacional de judo.

Alemanya, Bèlgica, Andorra, Noruega, tres clubs de Barcelona, un de València, quatre de Menorca un d’Eivissa i la pràctica totalitat de clubs de Mallorca serà el quadre de presentació d’aquesta vint i setena edició a on Sub 15, cadets i senior mesuraran els seus coneixements per pujar a la part més alta del podi.

L’espectacle començarà a les 15:00 amb el concert de rock a càrrec d’Acústic Ring durant el temps d’escalfament. A partir de llavors l’emoció i l’espectacle estaran assegurats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.