El mercat de segona mà de Manacor s’estrenarà dia 13 d’abril i continuarà cada segon dissabte de mes

El nou mercat manacorí se celebrarà a la rambla del Rei en Jaume i per poder participar-hi convé inscriure’s abans del dimecres anterior a cada edició.

Manacor comptarà a partir de dissabte dia 13 d’abril amb un Mercat de segona ma, que se celebrarà mensualment a la Rambla del Rei en Jaume. Aquesta activitat mensual està organitzada per l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu de fomentar entre la població la reutilització de residus i el reciclatge. Així el Mercat de Segona ma de Manacor se celebrarà cada segon dissabte de mes de les 10 h fins a les 14 h i se suma al que ja existeix a Porto Cristo. Allà el mercat se celebra cada tercer dissabte de mes a la plaça del Sol i de la Lluna amb l’objectiu de donar una nova vida als objectes que ja no s’empren, així com promoure el consum responsable.

Aquest mercat s’engloba dins de les activitats de prevenció de residus, és a dir, que té l’objectiu de generar menys residus dels que actualment es genen, que és també una manera de millorar la gestió de residus. Amb aquesta acció, l’Ajuntament té la intenció de trobar una nova via per tal que els ciutadans puguin aprofitar tota una sèrie d’elements que podrien acabar dins els contenidors de fems o de reciclatge però que podrien tenir una segona vida i es podrien tornar a utilitzar.

Al Mercats de Segona Mà i d’Intercanvi de Manacor es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà entre particulars. Els interessats en participar-hi s’han d’inscriure abans del dimecres anterior a la celebració de cada mercat. Ho poden fer per de forma presencial al departament de Festes de l’Ajuntament i també enviant la sol·licitud que es pot trobar a la Seu electrònica del web manacor.org. La sol·licitud es pot descarregar des de l’apartat Serveis i Tràmits de la Seu electrònica, clicant sobre “Catlàleg de procediments” i accedint a l’apartat “comerç”. (Enllaç directe: www.manacor.org/rolsac/ficha_procedimiento.ct.html?cp=26634 ) Amb tot les persones que no s’hagin inscrit prèviament al Mercat poden participar-hi sempre que hi hagi llocs disponibles o parades lliures el dia del Mercat, amb l’autorització prèvia de l’organització.

En aquest mercat no només es pot vendre qualsevol classe d’objecte sinó que també s’hi poden intercanviar coses. Entre els productes majoritaris que es poden trobar en aquest mercat hi ha roba, complements, llibres, bicicletes, instruments musicals, material informàtic, eines, material per a infants, articles de decoració, aparells elèctrics, material esportiu, jocs, disfresses o productes col·leccionables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: