El mercat de segona mà de Porto Cristo continua a la Plaça del Sol i la Lluna cada tercer dissabte de mes

Dia 16 de febrer se celebrarà la pròxima edició del mercat, que durarà fins al maig.

Porto Cristo celebrarà dissabte que ve, dia 16 de febrer, una nova edició del Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi. Aquesta activitat mensual està organitzada per l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu de fomentar entre la població la reutilització de residus i el reciclatge. El Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi de Porto Cristo va néixer el passat mes de novembre com “un espai que té per objectiu donar una nova vida als objectes que ja no empram, així com promoure el consum responsable”, explica la regidora de Cultura, Turisme i Participació, Antònia Llodrà.

Aquest mercat s’engloba dins de les activitats de prevenció de residus, és a dir, que té l’objectiu de generar menys residus dels que actualment generam, que és també una manera de millorar la gestió de residus. Amb aquesta acció, l’Ajuntament té la intenció de “trobar una nova via per tal que els ciutadans puguin aprofitar tota una sèrie d’elements que podrien acabar dins els contenidors de fems o de reciclatge però que podrien tenir una segona vida i es podrien tornar a utilitzar”, afegeix Antònia Llodrà.

Al Mercat de Segona Mà i d’Intercanvi de Porto Cristo es pot intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà entre particulars. Els interessats en participar-hi s’han d’inscriure abans del dimecres anterior a la celebració de cada mercat. Ho poden fer per via telemàtica al web de l’Ajuntament de Manacor i també de forma presencial a l’Oficina Municipal de Porto Cristo. Però les persones que no s’hagin inscrit prèviament al Mercat poden participar-hi sempre que hi hagi llocs disponibles o parades lliures el dia del Mercat, amb l’autorització prèvia de l’organització.

En aquest mercat no només es pot vendre qualsevol classe d’objecte sinó que també s’hi poden intercanviar coses. Entre els productes majoritaris que es poden trobar en aquest mercat hi ha roba, complements, llibres, bicicletes, instruments musicals, material informàtic, eines, material per a infants, articles de decoració, aparells elèctrics, material esportiu, jocs, disfresses o productes col·leccionables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: